Op zoek naar de perfecte zonwering? Een zonwering voor binnen die niet enkel decoratief het verschil maakt, maar ook de warmte effectief buiten houdt? Dan vallen verticale jaloezieën zeker en vast te overwegen. Meer nog: in 2020 stonden ze op de eerste plaats van de meest verkochte binnen zonweringsproducten.

Luxaflex zet de toon

Het spreekt voor zich dat Luxaflex, één van de marktleiders in verticale jaloezieën, en al jaren een garantie op kwaliteit hier voluit op inzet. Hun designers hebben zich voluit op deze zonwering gesmeten en tal van nieuwe looks ontwikkeld. Zo vind je ongetwijfeld ook de uitvoering en stijl die perfect bij jouw woning past. Maar niet enkel op het vlak van design werden er stappen gezet, ook akoestisch zit je goed met de geluiddempende stoffen Riff en Sedna.

 

Aluminium lamellen

Fan van de look van aluminium? Je aluminium lamellen laten uitvoeren in tal van trendkleuren, al dan niet met een matte finish? Dan moet je zeker de Pure Sense collectie eens bekijken. Een lust voor het oog en met een zachte afwerking. Ideaal voor in de trendy gezinswoning.

 

Ecologisch verantwoord en duurzaam

Duurzaamheid is al lang geen trend meer, maar een noodzaak. Dat beseffen ze bij Luxaflex perfect. Met de Greenscreen Sea-Tex NXT jaloezieën, gemaakt voor meer dan 50% van gerecycled plastic uit de oceaan, spelen ze hier naadloos op in. Een duurzame innovatie die ongetwijfeld de komende jaren het verschil gaat maken.

Ook voor keukens & badkamers

Lamellen in vochtige ruimtes? Reken maar op de PVC-lamellen van Luxaflex. Deze exemplaren ogen niet enkel stijlvol, ze zijn ook waterbestendig. Verticale jaloezieën op maat van je badkamer of keuken! 

Maatwerk en nieuwigheden

Waarom Luxaflex de voorbije jaren is blijven groeien? Door de klantgerichtheid. Maatwerk is perfect mogelijk, dus ook voor schuine ramen of bijzondere vormen, vinden we een oplossing. Bij Deco Rosseel denken weg graag mee en komen we met de geknipte oplossing op de proppen. Wist je trouwens dat met het PowerView-systeem van Luxaflex, je automatisch de verticale jaloezieën kan bedienen? Stel je programma in en geniet van meer veiligheid en comfort. Perfect te bedienen met de smartphone!

De collectie ontdekken?

De verticale jaloezieën en meer ontdekken? Spring eens binnen in onze showroom. We gidsen je met plezier door de mogelijkheden en bezorgen je een offerte op maat. Opmeten doen we gratis.