Silhouette Shades

Silhouette® Shades...  buitengewoon stijlvol.

Technologisch geavanceerde stoffen laten natuurlijk licht beter uitkomen zonder het uitzicht te belemmeren. Licht en elegant als een vitrage. Praktisch als horizontale lamellen.

Met deze exclusieve en buitengewoon mooie decoratieve raamdecoratie kunt u precies de gewenste hoeveelheid licht binnenlaten. De zachte textiel lamellen draaien tussen twee transparante stoflagen. Zo kunt u steeds de juiste stemming en sfeer bepalen met zacht diffuus licht.

De vernieuwde Luxaflex collectie biedt een aanbod van klassieke neutrale tinten, aangevuld met trendy grijstinten en fraaie pasteltinten.

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u verrassen door onze ruime keuze raamdecoratie & binnenzonwering en ontdek de innovatieve oplossingen.

Contacteer ons voor meer info

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.