Luchtzuiverende gordijnen voor een zuivere en natuurlijke lucht in huis

A House of Happiness

Luchtzuiverende gordijnen die uw binnenklimaat gezonder maken en vervelende geurtjes, stofjes en bacteriën uit de lucht plukken? Het bestaat!Meer nog bij Deco Rosseel helpen we u graag kiezen.

Luchtvervuiling is al langer een groot probleem en nee, daar heeft u niet enkel buiten last van. Vervuilde lucht dringt ook uw woning binnen.

In eerste instantie kunnen luchtzuiverende planten een oplossing bieden, maar wat nu als u niet wild bent van groen in huis? Wel, reken dan op luchtzuiverende gordijnen A House of Happiness.

Een decoratieve én gezonde oplossing om uw binnencomfort flink op te trekken én gezondere lucht in te ademen.

Hoe gaan luchtzuiverende gordijnen te werk?

Aan luchtzuiverende gordijnen is niets kunstmatigs aan, ze werken via een natuurlijke technologie die perfect vergelijkbaar is met deze van luchtzuiverende planten. Concreet betekent dit dat:

  • Er twee functionele delen worden gebruikt om verontreinigende stoffen uit de lucht te plukken.
  • Oxidatie in de binnenlucht mogelijk wordt gemaakt en de gordijnstoffen de verontreinigende stoffen in de lucht kunnen afbreken.

Bovendien gaat het niet om een éénmalig, maar een blijvend effect. Uit testen blijkt dat zelfs na 20 keer wassen, de gordijnen luchtzuiverend blijven werken

Luchtzuiverende gordijnen in de woonkamer

De wondermiddelen? Niet meer dan organische en natuurlijke mineralen. Gevaarlijke stoffen komen er uiteraard niet aan te pas.

Terwijl bij de Refresh, Aireca en Bouclight gordijnen vanA House of Happiness geen activatie nodig is en deluchtzuiverende werking altijd actief is, wordt deze functie bij de Fresh gordijnen geactiveerd door licht. Hoe meer licht, hoe beter de werking.

Welke luchtzuiverende gordijnen zijn verkrijgbaar?

Deze gordijnen maken gebruik van nieuwe technologie die bijvoorbeeld chemische stoffen en stikstofoxide uit de lucht plukken. Bij Deco Rosseel hebben we maar liefst 4 verschillende gordijnstoffen met een heilzame werking. Van transparante gordijnen tot volledig verduisterende: het is maar waar u nood aan heeft. In elke ruimte komen deze luchtzuiverende gordijnen tot hun recht. De 4 types gordijnen die we in ons aanbod hebben zijn:

  • Fresh: een transparante en soepel vallende gordijn in 8 naturel kleuren.
  • Refresh: een verduisterend, kamerhoog gordijn in 13 kleuren en dubbelzijdig te gebruiken. Perfect voor in de slaapkamer.
  • Aireca: Kamerhoog, verkrijgbaar in 12 kleuren en dubbelzijdig te gebruiken.
  • Bouclight: Kamerhoog en verkrijgbaar in 12 kleuren. Perfect in combinatie met de Aireca.

Geen fan van klassieke gordijnen? Ook luchtzuiverende vouwgordijnen zijn verkrijgbaar.

Refresh gordijnstof luchtzuiverend

Getest en goedgekeurd

In het labo werden de gordijnen uitvoerig getest en gecertificeerd. Reken dus op een betrouwbare en effectieve werking.

Als u dan ook nog eens weet, dat deze luchtzuiverende gordijnen duurzaam worden geproduceerd en zelfs deels gemaakt worden uit gebruikte PET-flessen, dan is er al helemaal geen reden meer om te twijfelen. Want ook wanneer de gordijnen aan het einde van hun levenscyclus zijn, kunnen ze perfect gerecycleerd worden.

Meer weten over de luchtzuiverende gordijnen?

Meer weten over deze gordijnen die de lucht zuiveren, laten opmeten of de stoffen eens bekijken? Spring gerust binnen in onze showroom. Wij vertellen u er graag meer over en voelen is toegestaan! Deze ecologische prachtgordijnen van A House of Happinessvallen te herkennen aan de groene hangers. Wij maken met plezier een offerte op maat en vertellen je er alles over.