Overgordijnen

Overgordijnen... de finishing touch in uw interieur!

Met ons ruim assortiment overgordijnstoffen komen we tegemoed aan ieders persoonlijke interieurstijl. Voor alle specifieke wensen hebben wij een oplossing: sfeermakers, verduistering, brandvertragend of verbetering van de akoestiek in een ruimte.

Afwerking in wave, vlaamse kop of zeilringen. Zowel standaard voering die de gordijnen beschermt tegen langdurige blootstelling aan licht als een thermische -of dimm-out voering die de temperatuur in de zomermaanden helpt beheersen zijn verkrijgbaar.

Voor slaapkamers hebben wij een mooie kamerhoge collectie verduisterende stoffen, voorzien van een verduisterende acryl coating van de nieuwste generatie!
Andere stoffen kunnen voorzien worden van een speciale verduisterende voering om hetzelfde verduisterende effect bekomen zonder uw keuzemogelijkheden te beperken.

Breng een bezoek aan onze showroom. Laat u verrassen door onze ruime collectie overgordijnstoffen en afwerkingsmogelijkheden!

Contacteer ons voor meer info

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.