Plissé & Duette Shades

Plissé Shades bestaan uit plooistoffen in een uitgebreide reeks kleuren en motieven, waaronder exclusieve weefsels, stijlvolle patronen en trendy texturen. De warmtewerende Topar® uitvoering biedt een perfecte oplossing voor serres en ramen waar intens, zonlicht op valt. 

Plissé Shades zijn de meest compacte raamdecoratie. Decoratief en verfrissend. Een ideale oplossing voor ramen in alle afmetingen en vormen.

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur zodat het optreksysteem bijna onzichtbaar wordt. De ondoorzichtige doeksoorten hebben zeer goede isolerende eigenschappen, wat ze in zomer én winter energiebesparend maken.

Duette® Shades zijn veelzijdig verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet en in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende doeksoorten. Duette® Shades bieden een perfecte oplossing van mini tot maxi raamoppervlaktes én speciale vormen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of bezoek onze showroom in Oostende.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.