Aluminium jaloezieën

In 1951 werden de horizontale jaloezieën in aluminium in Europa geïntroduceerd onder de merknaam Luxaflex®. Dankzij hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit werden ze in korte tijd een zeer gewilde raambekleding.

Uiterst geschikt als zonwering, daar waar we het zicht naar buiten willen behouden.

Deze klassieker in de Aluminium uitvoering is beschikbaar in 5 lamelbreedtes.

De charme van de aluminium jaloezieën is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u lichtinval en privacy. Ze zijn licht en compact om op te trekken.

Wist u dat de Luxaflex aluminium jaloezieën uit 98% gerecycleerd aluminium bestaan? Dankzij deze Cradle to Cradle-certificering, maakt u een verantwoorde keuze voor uw woning én het milieu!

Bezoek onze Luxaflex Inspriation-dealer shop en laat u verrassen door de vele afwerkingsmogelijkheden en bedieningsopties.

Contacteer ons voor meer info

 

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.