Op zoek naar prachtige gordijnen, die ecologisch verantwoord en duurzaam zijn? Gevonden! Bij Deco Rosseel vind je de prachtige gordijnstoffen van A House of Happiness.

Textiel waar je instant gelukkig van wordt, zeker als je weet dat deze gordijnen uit gerecycleerde PET-flessen zijn gemaakt. Blikvangers in je interieur én goed voor het milieu. Van een win-win gesproken.

Vrolijke gordijnen voor je interieur

Wat kleur in je interieur brengen? Met de gordijnen en stoffen van A House of Happiness speel je het in een handomdraai klaar. De uitstraling mag dan prachtig zijn, het is maar één van de vele troeven van deze gordijnen. Deze gordijnen die je bij Deco Rosseel op maat kunt laten afwerken, zijn brandvertragend, isolerend, geluiddempend en verduisterend. Dat zijn wel heel veel pluspunten.

Uiteraard kun je blijven zweren bij je andere toppers zoals rolgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, in-betweens en noem maar op, maar weet dat de kwaliteit van deze lichte, kleurrijke gordijnen daar zeker niet voor onder moeten doen. Deze gordijnen misstaan nergens en fleuren elk interieur op.

 

 

Duurzaamheid & ecologie centraal

De polyester vezels van de gebruikte PET-flessen mogen dan de basis vormen van deze gordijnen, dat is maar één aspect van de duurzame attitude van het label. Ook op het vlak van kwaliteit wordt ingezet op duurzaamheid en een lange levensduur.

In de showroom zijn deze ecologische gordijnen herkenbaar aan de groene hangersIn de showroom zijn deze ecologische gordijnen herkenbaar aan de groene hangers. Kom zeker eens langs en laat je inspiratie de vrije loop.

Deze gordijnen gaan zonder problemen een tiental jaren mee, van een geweldige investering gesproken. Door de verbeterde isolatie en voering van de gordijnen bespaar je weer wat op je energierekening. Wat goed is voor het milieu is goed voor je portefeuille, dat is wel duidelijk.

 

Eén gordijn, ontelbare opties

De gordijnen van A House of Happiness mogen dan uitblinken in duurzaamheid en ecologische voorlopers zijn, dat hoeft niet te betekenen dat je moet beknibbelen op het aantal mogelijkheden. Die zijn quasi onbegrensd. Van linnen, over dubbele voering, tot mooie zijbiesjes en curtaingrips. Jij laat je gordijnen volledig afwerken op maat, naargelang je smaak en wensen. Uiteraard denken we bij Deco Rosseel graag met je mee en streven we naar de perfecte gordijnen voor in jouw woning. Wij kennen het gamma van A House of Happiness door en door en gidsen je dan ook zonder problemen door de mogelijkheden van deze gordijnen. Kom zeker eens de ruime waaier aan kleuren ontdekken.

Haal vandaag nog een vleugje “happiness’ in huis

Gebruikte textielresten, PET-flessen én een minimaal waterverbruik? Spring binnen in onze showroom en ontdek het resultaat. De prachtgordijnen van A House of Happiness vallen te herkennen aan de groene hangers. Wij maken met plezier een offerte op maat en vertellen je er alles over.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.