Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Twin Plissé

Flexibel en compact, dat is de definitie van de Verosol twin plissé. Afhankelijk van weersomstandigheden kunt u precies zelf bepalen hoe u de zonwering insteld. Een Twin Plissé combineert twee transparanties in één product, zo regelelt u privacy en lichtinval in een handomdraai. Het zicht naar buiten blijft behouden, zonder dat het daglicht onplezierig en verblindend wordt.

De degelijke profielen en gepatenteerde koordremsysteem in combinatie met de hoogwaardige textiel zijn dé ingrediënten voor een lange levensduur!

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom. Laat u verrassen door onze ruime keuze (over)gordijnstoffen en ontdek de innovatieve oplossingen voor binnenzonwering.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.