Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Rolgordijn

Verosol heeft de collectie Rolgordijnen zopas volledig vernieuwd en brengt 's werelds stilste kettingsysteem op de markt.

Naast de gekende en bewezen doeltreffendheid van de gemetaliseerde doeksoorten, biedt Verosol ook een collectie ongemetaliseerde doeksoorten aan. U kunt eindeloos spelen met kleuren en transparanties.

Deze hedendaagse binnenzonwering zorgt voor een extra strakke uitstraling zowel van binnen als buiten gezien. Wilt u  volledig doorzicht of maximale privacy? U heeft de keuze uit maar liefst vijf transparanties.

Verosol gaat bewust om met moeder natuur en heeft een aardige collectie niet PVC houdende screens: Enviroscreen.

Vanaf nu ook verkrijbaar op + 3 meter breedte

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom. Laat u verrassen door onze ruime keuze (over)gordijnstoffen en ontdek de innovatieve oplossingen voor binnenzonwering.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.