Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Verosol: dé efficiente binnenzonwering

                        

 

Verosol staat voor functionele raambekleding ook wel binnenzonwering genoemd. Alle producten zoals plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen zijn gemaakt van zonwerend gemetalliseerd textiel dat zorgt voor een effectieve licht- en warmtewering, met behoud van een perfect uitzicht. Door de goede isolerende en reflecterende eigenschappen van de binnen-zonwering van Verosol, kunt u ook nog eens aanzienlijk besparen op uw energiekosten.
Verosol combineert de voordelen van raambekleding en buitenzonwering in één product, veilig gemonteerd aan de binnenzijde van de gevel. Door toepassing van hoogwaardig gemetalliseerde textielen in maarliefst vijf verschillende transparanties creëert u zelf uw eigen sfeer.

Hoe werkt effectieve binnenzonwering?

Effectieve binnenzonwering van Verosol heeft 3 eigenschappen: het buitenhouden van de warmte, het wegnemen van hinderlijk zonlicht en het zicht naar buiten behouden. Verosol verrastte de markt met een innoverend zonweringstextiel dat al deze kwaliteiten in zich verenigt; een in de wereld uniek procedé voor het metalliseren van hoogwaardig textiel.

Klik op onderstaande video streams voor uitleg over de werking van Verosol binnenzonwering.

Uitzicht - Doorzicht

De mogelijkheid om door textiel heen te kijken wordt enerzijds bepaald door de openheid van de stof en anderzijds door de hoeveelheid licht dat er door het garen dringt.

Zonwering - Warmtewering

Goede binnenzonwering reflecteert veel van de zonnestraling terug door het glas naar buiten. Zolang zonnestraling nog niets kan opwarmen, zorgt die reflectie er voor dat de ruimte niet of minimaal opwarmt. Met raamdecoratie wordt dat effect niet bereikt.

Lichtwering - Verblinding/schittering

Verblinding wordt in belangrijke mate bepaald door de totale licht inval door raam en zonwering. Te veel licht zorgt er al gauw voor dat we niet meer TV kunnen kijken zonder dat we het raam er ook in weerspiegeld zien.

 

 

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.