Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen bestaan uit een een strak stuk stof met opgestikte baleinen. Met behulp van een koordsysteem kunnen ze opgetrokken worden. Voor vouwgordijnen kunnen zowel vitrage- als overgordijnstoffen gebruikt worden. Vouwgordijnen in vitragestof zijn voldoende transparant om het licht nog door te laten en het uitzicht naar buiten gedeeltelijk vrij te laten.

Vouwgordijnen vervangen als dusdanig de klassieke vitrage en kunnen perfect gecombineerd worden met overgordijnen.

De dikkere overgordijnstoffen laten u dan weer toe om de kamer af te sluiten. In principe kunnen alle stoffen die voldoende soepel zijn gebruikt worden voor vouwgordijnen. Kamerhoge stoffen verdienen de voorkeur omdat ze hinderlijke naden in het vouwgordijn vermijden. De nieuwe in-betweens doen het ook uitstekend als vouwgordijn.

Wist u dat al onze vouwgordijnen naadloos verwerkt worden, we meer dan 30 soorten stof ter beschikking stellen, goed voor meer dan 1400 kleuren. Alle stoffen worden op hun kwaliteit getest en zijn makkelijk af te nemen zijn voor reiniging.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom. Laat u verrassen door onze ruime keuze (over)gordijnstoffen en ontdek de innovatieve oplossingen voor binnenzonwering.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.