Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Overgordijnen

Overgordijnen zorgen voor de decoratieve afwerking. Ze geven de nodige vulling aan een kamer, en weren licht en geluid van buitenaf en verbeteren de akoestiek in grotere ruimtes.

Qua afwerkingmogelijkheden is er keuze te over vlaamse kop, zeilringen, gevoerd of niet gevoerd. Ook drapages kunnen in verschillende uitvoeringen voorzien worden.

Voor slaapkamers zijn er ook verduisterende stoffen beschikbaar die voorzien zijn van een speciale coating. Andere stoffen kunnen voorzien worden van een speciale verduisterende voering om hetzelfde verduisterende effect verschaffen zonder uw keuzemogelijkheden te beperken.

Ook een standaard voering die de gordijnen beschermt tegen langdurige blootstelling aan licht of thermische voering die de temperatuur in de zomermaanden helpt beheersen zijn verkrijgbaar.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom. Laat u verrassen door onze ruime keuze (over)gordijnstoffen en ontdek de innovatieve oplossingen voor binnenzonwering.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.