Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Japanse wanden

Door de strakke afwerking zonder plooien wordt een moderne look gerealiseerd. Japanse wandpanelen komen het best tot hun recht in grote, kamerhoge ramen. Afhankelijk van de totale raambreedte, berekenen we de breedte van de panelen. U heeft de mogelijkheid voor handbediening, koordbediening of zelfs elektrisch. Ook panelen met baleinen zijn mogelijk.

Een alternatieve toepassing voor panelen bestaat uit het gebruik als scheidingswand tussen twee kamers of om een grote kamer op te delen.

Ook naar reiginging toe, maak je met japanse panelen een goede keuze, dmv een velcro-strip zijn de panelen in een handomdraai verwijderd en teruggeplaatst. Een makkelijker systeem bestaat niet!

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom. Laat u verrassen door onze ruime keuze (over)gordijnstoffen en ontdek de innovatieve oplossingen voor binnenzonwering.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.