Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Verticale Jaloezieën

Nieuwe collectie!

Lamellen, Drapes, Strookgordijnen... Verticale Jaloeziën we bedoelen allemaal hetzelfde. Luxaflex heeft deze collectie nieuw leven in geblazen! Hiermee zet het een opvallende, nieuwe trend in verticale lamellen.

Elegante eenvoud voor grote ramen, ideaal als toepassing bij schuiframen. Luxaflex Verticale Jaloezieën zorgen voor een optimale lichtregulering en privacy in elke kamer van uw huis. De collectie bied een ruime keuze aan transparanties, lamelbreedten en materialen. Van een klassiek huis tot eigentijdse woning, past gewoonweg in elke kamerinrichting!

Luxaflex® vertikale jaloezieën zijn er in Textiel, Aluminium en een speciaal ontwikkelde kunststof collectie. En vergeet de kwaliteit van de rail niet, waarschijnlijk de beste op de markt, u krijgt maar liefst 5 jaar garantie!

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom. Laat u verrassen door onze ruime keuze (over)gordijnstoffen en ontdek de innovatieve oplossingen voor binnenzonwering.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.