Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Facette® shades (nieuwe collectie!)

Facette® Shades combineren de handigheid  en eenvoud van een rolgordijn en de stijlvolle uitstraling van horizontale lamellen. De gestructureerde stof voelt warm aan en is beschikbaar in een trendy kleurenpalet, met kleurgecoördineerde onderlat en bovenbak.


Door de ondoorschijnende en transparante delen over elkaar te laten schuiven, kunt u steeds de balanceren tussen de gewenste e, privacy. Facette® Shades zijn vervaardigd uit Trivera CS ® , een uiterst kwalitatieve doeksoort die kan gereinigd worden.

Met Facette® Shades van Luxaflex heeft u 2 producten in één die perfect harmoniëren met uw huisstijl.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom. Laat u verrassen door onze ruime keuze (over)gordijnstoffen en ontdek de innovatieve oplossingen voor binnenzonwering.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.