Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Welkom bij PowerViewMotorisation by Luxaflex

`

Nieuw product in onze showroom!

PowerViewMotorisation by Luxaflex: Smart shades that simplify your life

Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.

Met de PowerView App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis. Te bedienen met je smartphone, tablet of een Pebble Afstandsbediening.

Vanaf nu beschikbaar voor plissé, duette, rolgordijn, twist roller, facette shades, silhouette en vouwgordijnen

 

Deco Rosseel wint de Inspiration Dealer Award 2014 !

We zijn zeer verheugd deze prijs in ontvangst te mogen nemen, een beloning voor onze dagelijkse inspanning
om onze klanten persoonlijk te begeleiden in hun keuze, de vakkundige plaatsing en een service met een glimlach!

 

Sinds 2010 is Deco Rosseel Luxaflex inspiration dealer. Een shop-in-shop concept, toont alle Luxaflex producten op een zeer overzichtelijke manier, met bijhorend interactief touch-screen om de klant nog beter en vooral visueel te informeren. De Shop kaapte in 2010 de prestigieuze POP-Award weg:  Gouden Pauw in de categorie "Shop in shops".

Als inspiration dealer biedt Deco Rosseel u 5 jaar garantie op het product, vakkundige plaatsing door ons uitgevoerd, steeds alle collectieboeken ter inzage, de nieuwste producten en innovaties vindt u steeds als eerste bij ons!