Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

PowerViewMotorisation by Luxaflex: Smart shades that simplify your life

Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.

Met de PowerView App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis. Te bedienen met je smartphone, tablet of een Pebble Afstandsbediening.

 

Sinds 2010 is Deco Rosseel inspiraition dealer van Luxaflex. Ondertussen werd bij ons de gloednieuwe Inspiraition Shop geïnstalleerd. De inrichting is vernieuwd om nog beter in te spelen op de specifieke wensen en behoeften consumenten op gebied van raambekleding. De nieuwe shop omvat tal van innovaties, waaronder een imposante framebar met interactief scherm en uitneembare productkaders om de diversiteit aan Luxaflex producten te tonen aan de consument.

De Inspiration Shop is het prefecte middel om de woonwinkel-belevenis van onze klanten tot een ervaring te maken. Een inspirerende, overzichtelijke presentatie van de producten is daarbij cruciaal. Met onze shop kunnen klanten direct de kwaliteit ervaren en bieden wij het antwoord op elke specifieke vraag.

Als inspiration dealer biedt Deco Rosseel u 5 jaar garantie op het product, vakkundige plaatsing door ons uitgevoerd, steeds alle collectieboeken ter inzage, de nieuwste producten en innovaties vindt u steeds als eerste bij ons!

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.