Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Gratis advies en opmeten

Een evenwichtige kleurbalans in harmonie met de gebruikte materialen binnen het interieur, rekening houdend met lichtinval en andere omgevingsfactoren, vragen een creatief oog.

Onze interieurvormgever helpt u graag bij de keuze van uw raamdecoratie of zonwering, komt bij u ter plaatse om op te meten, geeft deskundig advies, waarbij persoonlijk contact en klanttevredenheid centraal staat. Ook in de showroom staan onze medewerkers steeds paraat met deskundig advies om u te helpen bij uw keuze.

Raamdecoratie is vaak het laatste waar mensen aan denken na een renovatie of bij een nieuwbouwproject. Wij stellen u steeds vrijblijvend een offerte op, prijs vakkundig door ons geplaats, zo weet u precies wat het kost, zonder nare ervaringen achteraf.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom. Laat u verrassen door onze ruime keuze (over)gordijnstoffen en ontdek de innovatieve oplossingen voor binnenzonwering.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.