Dringend op zoek naar een passende raamdecoratie?

Contacteer ons nu


Deco Rosseel

Dr. Eduard Moreauxlaan 65
B-8400 Oostende
Route naar Deco Rosseel

T +32(0)59 32 08 92
E

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. vrijdag:
9-12u & 14-18u
Zaterdag: 9-12u & 14-17u30
Gesloten op maandag,
zon- en feestdagen

Deco Rosseel

Deco Rosseel is een familiebedrijf dat reeds 70 jaar synoniem staat voor kwaliteit en hoogstaande afwerking.

Het familiebedrijf werd in 1946 opgericht door Gustaaf Rosseel, meubelmaker - decorateur en zijn vrouw Marcelina Maeckelberghe. Een winkel met 2 peerlampjes, rollen stof, meubels, behang, tapijt en linoleum. Een naaiatelier waar dag en nacht hard werd gewerkt.

In 1979 neemt Georges Rosseel de zaak over samen met zijn vrouw Chantal Vandenbroucke. Onder het motto je kan slechts één ding goed doen, specialiseert Deco Rosseel zicht enkel nog op raamdecoratie en binnenzonwering. De zaak groeit uit tot een begrip aan de midden- kust.

Sinds 2005 staat de 3de generatie aan het roer: Stein Rosseel, net afgestudeerd als Interieurvormgever.
Stilstaan is achteruitgaan... dus wordt showroom in 2009 volledig vernieuwd. Het resultaat is een flexibele open ruimte met veel daglicht, optimale presentatie van ruim 130 afgewerkte show-baan overgordijnen en vitrages. De binnenzonweringsproducten kregen een overzichtelijke plek zodat u als klant alles zelf kunt bedienen en vergelijken. Ook in ons naaiatelier blijven we investeren en moderniseren, zo zijn we helemaal klaar voor de toekomst.  

Als Verosol premium dealer kunnen wij het gehele gamma presenteren, in direct zonlicht. Zo kunt u voelen dat het product écht werkt. Dankzij het gloednieuwe Verosol meubel met handig geïntegreerde tools hebben we nu ook alles in huis om op een bewolkte dag de werking van het product te aan te tonen.

Sinds 2010 is Deco Rosseel Luxaflex Inspiration Dealer. Een shop-in-shop concept, toont alle Luxaflex producten op een zeer overzichtelijke manier, met bijhorend interactief touch-screen om de klant nog beter visueel te informeren. De Shop kaapte in 2010 de prestigieuze POP-Award weg:  Gouden Pauw in de categorie "Shop in shops".
Als Inspiration Dealer biedt Deco Rosseel u 5 jaar garantie op het product, bovenop de 5 jaar garantie op onze vakkundige plaatsing! De nieuwste Luxaflex catalogussen, producten en innovaties vindt u steeds als eerste bij ons.

Begin februari 2015 mocht Deco Rosseel op de vakbeurs voor interieurtextiel 'Intirio' de Luxaflex Inspiration Dealer Award 2014 in ontvangst nemen! Een prijs om fier op te zijn, en een bevestiging van onze dagelijkse inspanning om elke klant steeds met de glimlach de beste service te bieden!
 

Kortom: alle raamdecoratie en binnenzonwering op maat, vakkundig door ons opgemeten én geplaatst!

Steeds gratis vrijblijvende offerte.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom. Laat u verrassen door onze ruime keuze (over)gordijnstoffen en ontdek de innovatieve oplossingen voor binnenzonwering.

 

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.